Voda koja život znači!

Voda je jedan od najdivnijih elemenata na ovoj našoj još divnijoj Planeti. Osobno ju nekako doživljavam kao početak i kraj. Ona je transformacija. Dočekuje nas, ugošćuje nas, prati kroz život i na kraju ispraća.

Voda nikad nije statična čak i kad ju tako definiramo u nekim prilikama kao „vode stajačice“. Ona se uvijek kreće. Teče. Probija. Mijenja. Ona sa sobom donosi promjene, ali i odnosi ono što nam više nije potrebno i što je poslužilo svrsi. Nek te voda nosi! Reći ćemo ljudima kada poželimo promijeniti ili transformirati postojeću situaciju.

Tokom života ona nas mazi i pazi. Čuva nas da budemo hidratizirani i fleksibilni na fizičkoj razini. Protočni i sretni na emotivnoj razini. Da imamo meke stavove i uvjerenja na misaonoj razini.

Ona je izvor ogromne snage i moći. Uz nju smo tijekom života od samog početka „uronjeni u ljubav“. Jer njezina frekvencija je frekvencija ljubavi. I zato kad god se susrećemo s vodom čistimo se i osjećamo se sretniji, mirniji… dok ju pijemo, dok se tuširamo, dok istražujemo njezine tokove po rijekama ili dubine po morima. I zato družite se s vodom što više u životu. Dopustite joj da vas prožme. Ionako znamo da je 80% našeg fizičkog bivanja u stvari voda.

Jedan od načina da malo više volimo sebe i da se malo više uštimamo na frekvenciju ljubavi je da što češće pročišćavamo svoje fizičko tijelo i pijemo vodu. Pijte ju kad god se sjetite. A kako bi iskoristili puni potencijal vode, vodu je moguće energizirati. Ako vam je poznato pročistite ju i energizirajte nekim svojim ritualima ili usvojite jednostavan i moćan ritual pripremanja i ispijanja Plave solarne vode prekrasne Ho’oponopono tehnike.

Što je Ho’oponopono tehnika?

Ho’oponopono tehnika nas kroz zahvalnost i otpuštanje uvodi u svijet ljubavi, sreće i mira. Ho’ kako ju od milja zovu njezini praktičari je u stvari cjelovita priča koja djeluje na svim našim razinama od fizičke, emotivne, mentalne do one duhovne. Od predaka do budućih generacija. Napredak koji se ostvaruje putem Ho’oponopono tehnike u smjeru promjene kroz fizičke ravni ili pak kroz osjećanja zahvalnosti, ljubavi, sreće i mira mjerljiv je i vidljiv i onom tko ga prakticira i svima koji svjedoče promjeni. Jedan od alata da tako kažemo je i otpuštanje i čišćenje putem vode.

Plava solarna voda – njezine koristi i kako ju pripremati

Plava solarna voda jedan je od nezaobilaznih i osnovnih alata u Ho’oponoponu. Da bi ostvarili dizanje vibracije i čišćenje putem Plave solarne vode potrebno je nabaviti plavu staklenu bocu. Bilo koja nijansa plave boje biti će odgovarajuća. Uz bocu potrebno je nabaviti čep koji nije metalni. Dakle u obzir dolaze sve druge varijante tipa pluta, plastike, stakla… čep je tu samo kao zaštita.

U plavu bocu natočimo vodu iz pipe. Potrebno je točiti vodu iz pipe ne iz drugih izvora. Također nije potrebno da vodu posebno pročišćavate (to možete eventualno kasnije nakon izlaganja vode suncu). Bocu začepimo tj. poklopimo čepom. Tako pripremljenu bocu s vodom stavljamo na sunce (izlažemo sunčevoj svjetlosti – solariziramo). Vrijeme koje voda provodi na suncu je najmanje 15 minuta, a možete ju držati i duže – do sat vremena. Što ju duže držite ona će više mijenjati svoju strukturu, nama u korist naravno. Ukoliko je oblačno ili iz nekog drugog razloga nema sunca može poslužiti i obična žarulja s žarnom niti kao izvor svjetlosti. Ovako pripremljena voda ukusna je i pitka. Vole ju podjednako svi koji ju kušaju. Možete ju pripremati za sve ukućane uključujući i djecu…  za kućne ljubimce, kao i za biljke … svi će vam biti jako zahvalni. Plavu solarnu vodu možemo koristiti i prilikom kuhanja i za pranje voća i povrća.

Pijući vodu povećavamo protočnost organizma, našu fleksibilnost i spremnost na promjene. Umirujemo se i čistimo od negativnih emocija.

Plavom solarnom vodom intenziviramo sve gore navedeno i još naglašenije čistimo vibraciju svih naših razina i tijela.

Uronite u ljubav!

Zagrljaj

 

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)