Traži i bit će ti dano…

Uspješno ostvarivanje želja i ciljeva…

Jeste li znali da sve što tražite, a u skladu je s vašim Putom, bit će vam dano? Tajna je u puštanju i dopuštanju da se dogodi. Kako pustiti i dopustiti? Uz nekoliko DA i NE situacija. Pa nabrojimo ih:

NE situacije

Nije uobičajeno da se počinje s NE situacijama, no u ovom slučaju ima jako smisla. Prvo je potrebno počistiti sebe od negativnih navika i emocija koje nas ne dovode do željenih rezultata.

Da pojasnimo malo. Svaki put kada ste onako istinski, dječje, poželjeli, već u tom istom trenutku kreacija počinje kreirati. Možemo reći da svaka naša želja, odluka, cilj… pokreće Svemir. I to u kreaciji ljubavi. E sad, ukoliko očekujete, definirate oblik i “tražite” kako se to što ste poželjeli treba odviti, malo stopirate kreaciju u njezinom djelovanju. Ukoliko ste uporni, da ne kažemo tvrdoglavi u tome kako to treba izgledati, navezani ste na kontrolu, na oblik, na definiciju i jednostavno ostvarenje vam izmiče iz ruku. Puštanje da se stvar sama kreira, da dobije „ljubavni“ oblik znači bržu manifestaciju u fizičkoj stvarnosti.

Mi uvijek možemo birati između kontrole ili inspiracije. Banalan primjer… „Danas pripremam brancina u soli“…; popraćeno osjećajem dužnosti da pripremimo jelo – situacija kontrola. Versus… „Danas bi baš mogla pripremiti brancina u soli…to je tako fino….baš bi voljela.“…; popraćeno osjećajem nadahnutosti, veselja – situacija inspiracija.
Garantiram vam da će jelo pripremljeno kada smo imali inspiraciju biti puno ukusnije. I dok ga jedete imat ćete osmjeh oko glave. Od ovog prvog jela će vas možda čak i boliti želudac…

Pustite. Dopustite. Prepustite se.

Let it go!

DA situacije

Kada smo počistili i tako očišćeni počeli kreirati možemo svojoj kreaciji dodati pokoji začin za puniji okus i bržu manifestaciju. Pa tako možemo reći da DA situacije pomažu da se ono što ste poželjeli brže oblikuje i brže manifestira u vašem životu. Potrebno je znati i vjerovati da je kreacija započela svoje djelovanje u trenutku kad ste vi poželjeli. I da isporuka stiže u trenutku kada ćete vi biti spremni primiti je. Nije ni potrebno prije, jer ne biste primijetili niti uživali onako kako treba. Morate znati da se sve odvija baš onako kako treba. Za vaše najveće dobro!

Također da bi si olakšali put dobro je biti zahvalan za sve ono što jest trenutno. Počnite i završite s zahvalnošću svaki novi dan. Zaljubite se u ono što vas trenutno okružuje. U ono dobro što nas okružuje. Uvijek ima nešto dobro. Fokus na pozitivno. Kao Pepeljuga – odvojiti žito od kukolja.

Što sa situacijama kada dugo ne dobivamo?

Ima i takvih situacija. Svi smo ih doživjeli. I te situacije su tu s razlogom. Mogla bi reći da takve situacije volim još više jer su me sve takve situacije naučile puno više nego situacije u kojima sam tražila i odmah dobila. To su situacije koje će vas u konačnici osloboditi vaših „Ego okova“ da ne kažem „Ego tripova“. Tipa oslobodit ćete se ili strahova, ili briga, kontrole, perfekcionizma i sl. I pri tom vam nikako neće biti ugodno jer tu izlazimo iz zone komfora. No rezultati će biti i više nego oslobađajući.

Evo za primjer, ako se dogodi da u jednom trenutku svog života poželite djecu, a ne ostvaruje se. Ili bilo koju drugu takvu veliku želju. I nije vam jasno zašto. Hrpi drugih ljudi se ostvarilo. Pače i nekima kojima bi trebalo zabraniti da imaju djecu! Pa zašto onda, ne i vama? Sigurno brojni od nas prvo pomisle…. nešto sa mnom definitivno nije u redu. Ne zaslužujem… i slične gluposti. No kad pustite želju da se oblikuje u ljubavi, a ne u vašoj kontroli onda dolaze djeca u vaš život putem koji niste očekivali. Ili pak vaš život krene u nekom drugom kreativnom smjeru, u nekom drugom možda čak i većem ispunjenju, primjerenijem baš za vas i tek kad se osvrnete shvaćate u potpunosti o čemu se radilo i zašto je moralo biti baš tako.

Sve želje se ostvaruju na ovaj ili onaj način, ili nas pak oslobađaju nevidljivih okova kojima smo sputani ili nas odvode na naše prave putove. Sve je samo pitanje vremena i vašeg puštanja i dopuštanja.

Birajte mudro :D

Zagrljaj

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)