„…spremite Zimu, obucite novo Proljetno ruho…“

Stiglo je! Stiglo! Stiglo napokon! Nije li to baš prekrasno! I to ove godine i dan ranije od službenog početka proljeća, kako ga inače dočekujemo s 21.3.

Vrijeme je za spremanje i opraštanje od gospođe Zime i oblačenja novog Proljetnog ruha. Vrijeme je za nove početke.

 

Unesite vatru i entuzijazam u sve čega se primite, u sva svoja djelovanja, pa bila ona i rutinska. U sva svoja kretanja i u sva svoja ostvarenja ovog Proljeća. Iskoristite „drive“ koji se osjeća u zraku eto baš nekako posebno ove godine (ili je to možda samo moj osjećaj :-)).

Ove godine i samo Proljeće počinje baš nekako vatreno s visokim i neuobičajenim temperaturama već na samom početku. Stiže naglo i silovito. No dobro je to. Promjene će dakle brže i lakše teći.

Proljeće uvijek predstavlja nove početke. Obnovu. Na određeni način uzima se i konzumira sva ona „životna hrana“ koju smo sakupili tijekom Zime…sve ono što smo marljivo skupljali ispod dekice i sva ona vremena kada smo malo odmarali i predavali se odmoru i spavanju jer vani je bilo hladno i mračno, totalno neprivlačno za bilo kakvu akciju osim uživanja s kokicama ispred TVa.

I eto sada je vrijeme da sva ta divna sjećanja, iskustva, emocije i ideje koje smo sakupili tijekom Zime, usmjerimo u akciju, djelovanje i damo im oblik u divnoj kreaciji stvaranja.

Zato proslavite to novo rođenje svih tih novih kreacija, oblika, originalnosti, nekonvencionalnosti i različitosti. Napravite tulum. Provedite se. Otvorite nove web stranice. Započnite samostalno djelovati. Uvedite promjene u prehranu. Izbacite stari namještaj i ponovo preuredite dom. Kupite psa. Smijte se više s svojom djecom. Oslikajte više taj zid u dnevnoj sobi. Otiđite na tu radionicu. Počnite vježbati. Napišite knjigu. Usvojite nove vještine. Postanite sretni…

Uživajte!

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)