Radionica Zlatni Rez Pogled u Sebe

Treba ti odmak od užurbane i stresne svakodnevnice?

Zlatni rez – pogled u sebe je praktična radionica koja će ti osigurati upravno ono što ti treba – odmor za um, srce, tijelo i dušu.
Radit ćemo na našim svjesnim i manje svjesnim uvjerenjima te vidjeti kuda su nas (o)dovela, što smo naučili i što bi željeli promijeniti. Radit ćemo na njegovanju moćnog ženskog principa i načinima povezivanja sa drugim ženama. Osvijestit ćemo blokade i prepreke koje nam stoje na putu i jednostavno ih ukloniti. Upoznat ćemo naše anđele vodiče i zamoliti ih za iscjeljenje.

Predah od užurbane svakodnevnice je tu! Pridruži nam se!

Zašto doći?

# Za početak zato jer ćemo na ovoj radionici staviti stvari na pravo mjesto, točno tamo gdje pripadaju – u meditaciji oprost – oprostom ostaviti prošlost, u prošlosti;

# Zato da prepoznaš određena ponašanja i navike koje ti ne daju krenuti dalje i zamijeniti ih puno korisnijim i produktivnijim navikama koje će ti donijeti baš ono što si želiš u životu;

# Zato jer ovim „bijegom“ od užurbane svakodnevice poklanjaš sebi ono najvrijednije, a to je vrijeme posvećeno sebi te ostvaruješ osobni rast i napredak. Čineći dobro sebi činimo dobro i drugima jer širimo dobre vibracije;

# Zato jer ćeš naučiti najjednostavnije alate i načine kako da detektiraš uvjerenja i ponašanja koja te koče te ih zamjeniš onim što želiš vidjeti u svom životu. Pokazat ćemo ti blagodati Theta valova koji otkrivaju kako moćno manifestirati stvari koje želimo vidjeti u svojim životima;

# Zato jer je divno znati da smo baš uvijek vođeni i čuvani od naših Vodiča i Anđela čuvara i zato jer ćeš ih imati priliku i osobno upoznati;

# Zato jer ćeš imati priliku upoznati i spoznati istinsku snagu žene i prednosti ženskog povezivanja;

# Zato jer je jednostavno vrijeme za odmor – stres nas opetovano prati u stopu i često činimo puno stvari koje moramo, a ne vjerujemo u njih. Iscjeljujuće je raditi stvari koje će ti donijeti tako potreban mir i balans.

Što te sve očekuje na radionici?

U sklopu radionice Zlatni Rez – Pogled u sebe, bavit ćemo se onim najvažnijim, a to je sa samima sobom. Svi polaznici proći će kroz četiri radionice – Svjesno (re)programiranje, ThetaHealing INTRO, Moć ženskog povezivanja te Upoznavanje duhovnih vodiča i iscjeljenje s Anđelima. Kroz radionice raditi ćemo na osvještavanju programa koji nas često koče u životu, a nismo ih svjesni, na uspostavljanju veze sa svojim ženskim principom kao i upoznavanju svojih duhovnih vodiča. Uz ove radionice, očekuju te i brojne meditacije uz koje ćeš osvježiti svoj um, duh i tijelo i u potpunosti se opustiti.

MEDITACIJA OPROST

OPROST je velik i moćan alat koji nas postavlja na pravi put pa ćemo i ovo naše druženje započeti s oprostom. U životu, i ne znajući, često zamjeramo sitnice kao što su ponašanje naših kolega, šefova, sitne prijestupe prijatelja, ali i one veće, obiteljske kavge koje ponekad jednostavno nije lako otpustiti. Oprostom čistimo svoju vlastitu vibraciju. Opraštamo, ne da bi zaboravili što smo doživjeli, nego da se prestanemo saplitati o takve energije i pitati se – zašto uvijek nalijećemo na lažljive ljude ili na ljude koji nas opetovano iznevjere ili pak zašto smo četo akteri nekih nepravednih situacija. Primjera je bezbroj ovo su samo neki od njih. Oprostom se „opraštamo“ od takvih vibracija i zato ćemo odmah na samom početku našeg veselog druženja postaviti stvari na svoje mjesto i otpustiti sve ono ružno što smo doživjeli ne bi li počistili svoj put i dali si priliku za nove početke.

RADIONICA (RE)PROGRAMIRANJE

*Voditelj Martina*

Već si 100 puta odlučila/o no i dalje se ništa ne događa! Zvuči poznato? Ima tih situacija u životu koje više nikad ne želimo ponovo proživjeti, ali evo ih opet i opet, a nama se čini da smo već sto puta odlučili i nije nam jasno zašto se ponavlja. Da bi osvijestili što se događa za početak želimo ukazati na to zašto se takve situacije ponavljaju u životu. Kako postoje navike i uvjerenja koja su nam nevidljiva i koja nas na određeni način drže zarobljenima u tim istim situacijama. Da bi stvar bila gora te navike imaju dobru podlogu u našim emocijama i podržavajućim mislima tako da bi mogli reći kako su razgranale jednu sigurnosnu mrežu da bi stvari ostale upravo takve kakve jesu. Zato ćemo kroz ovu radionicu naučiti kako otkriti programe (navike i uvjerenja) koji nas drže na mjestu, kako ih ukloniti i zamijeniti sa novim navikama i uvjerenjima koja će nas voditi putem kojim želimo ići.

RADIONICA THETAHEALING INTRO *Voditelj Andrea*

Na ovoj radionici upoznat ćeš se sa jednom od iznimno moćnih energetsko meditativnih tehnika koju je dizajnirala Vianna Stibal, koristeći brzu i učinkovitu tehniku koja nas vodi do 7. razine postojanja, do energije stvaranja. Saznat ćete neke od načina na koji ti ThetaHealing može pomoći duhovno, mentalno, emocionalno i fizički. Teme o kojima ćemo razgovarati i iskusiti su povezivanje sa energijom stvaranja, izvorom, Stvoriteljem svega što jest. Saznat ćeš zanimljivosti 7 nivoa postojanja, odakle dolaze uvjerenja, manifestacije i srodne duše. Imat ćeš priliku osvjestiti svoje urođene talente i sposobnosti, te saznati kako ih koristiti na najveće i najuzvišenije dobro, kako tebe osobno, tako i svijeta oko tebe. Možda će ova radionica biti početak tvog osobnog Thetahealing putovanja.

RADIONICA MOĆ ŽENSKOG POVEZIVANJA *Voditelj Ana*

…uvesti će nas u povijesne i prirodne tokove sinergije ženske energije, u njenu svrhu i njenu potrebu.Govorit ćemo o ženskim prijateljstvima i potrebi poticanja i osnaživanja ženskih suradnji, zapitat ćemo se zašto smo spremne omalovažiti žene i tko nas je naučio da se međusobno uspoređujemo te koji je odjek takvih ponašanja na naše živote. Dotaknuti ćemo se porijekla neprijateljstava medu ženama, ali ćemo naglasak staviti na žensku solidarnost. Pričat ćemo o motivima ženskog povezivanja i njihovim oblicima, o odnosima s majkama, bakama, sestrama, o važnosti ženskih prijateljstava i odgoju dječaka. Nizom interaktivnih pitanja i primjera iz osobnih života, međusobno ćemo si pomoći dublje spoznati kreativnu snagu i podršku žene, podršku koju primamo i podršku koju dajemo i na koji način ona obogaćuje naš život, na koji ju način vrednujemo.

RADIONICA UPOZNAJ SVOJE ANĐELE *Voditelj Jana*

U ovoj radionici uvest ćemo te u prekrasan svijet anđela i naših duhovnih vodiča.

Kao i uvijek kad upoznajemo svijet anđela krećemo sa procesom uzemljenja i zaštite, zatim ćemo te kratko upoznati sa anđelima i arkanđelima, i kako komunicirati sa njima.

A onda krećemo na čarobno putovanje gdje ćeš upoznati svog anđela čuvara.

MEDITACIJA ISCJELJENJE

Kad upoznaš svoje anđele zamoliti ćemo ih za iscjeljenje onih bolih stanja koja te najviše muče. korak po korak uvodimo te u ovu prekrasnu meditaciju iscijeljenja gdje ćeš biti sigurna/an i zaštićen/a u okrilju svojih anđela i arkanđela.

PROGRAM

Slobodno vrijeme moguće je iskoristiti za druženje i opuštanje, te besplatne popratne programe kao što su wellness – sauna i masaža,individualno savjetovanje ili coaching od 20tak min. Masaže, savjetovanja ili coaching je potrebno najaviti i rezervirati unaprijed zbog vremenskog ograničenja.

Gdje ćemo biti…

Obnovljeno rustikalno zdanje Country Club, u Jastrebarskom, nedaleko Zagreba pružit će ti dobrodošlicu kakvu bi i očekivala/o. U ugodnoj atmosferi Country Cluba osjećati ćeš se dobrodošlo i udomljeno, kao kod kuće. Uz tople prostore za druženje, vrt i prekrasan kamin, Country Club nudi i wellnes programe u vidu masaža, sauna i aromaterapijskih tretmana.

Wellness

Što ćemo jesti

Zaslužujemo samo najbolje i upravo zato ćeš uživati i u gastronomiji plešivičkog kraja i tradicionalnim zakuskama koje će draškati tvoje nepce.

Što je sve uključeno u paket

# Četiri vođene radionice;

# Vođene meditacije, vježbe disanja razni alati za vježbe kod kuće;

# U slobodnom vremenu mogućnost odabira između individualnog coachinga i wellness programa – masaža ili sauna, a prema prethodnom dogovoru;

# Mogućnost postavljanja pitanja voditeljima u cilju osvještavanja nejasnih tema i usmjeravanja vlastitog osobnog razvoja;

# Bogata prehrana po unaprijed utvrđenom raporedu te kava, voda i sokovi;

# Jedno noćenje u obiteljskom gazdinstvu Kolarić ;

# Mogućnost besplatnog korištenja wellness sadržaja koji su na raspolaganju u sklopu Country Cluba – vrt, sauna, masaže u periodu predviđenom za slobodno vrijeme;

# Besplatan parking i pristup internetu.

*Osnovni paket uključuje noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi kao i sve gore opisane sadržaje
**Moguće je prijaviti se za ovu radionicu i bez opcije noćenja, no s obzirom da je cilj ove radionice upravo to da se odmaknemo od užurbane svakodnevnice, stresa i svega onog što nas opterećuje u svakodnevnom životu i želje da iskoristite ovu radionicu na najbolji mogući način, naša topla preporuka je opcija sa noćenjem

Posebna pogodnost za sudionike – ukoliko sa sobom dovedete još jednu osobu – prijateljicu ili prijatelja – cijena osnovnog paketa je 980,00 kn.


OSTALE MOGUĆNOSTI

Cijena paketa sa jednokrevetnom sobom i uključenim doručkom 1.210,00 kn; za rane prijave do 15.11.2019. cijena je 1.075,00 kn;
Cijena paketa u trokrevetnoj sobi i uključenim doručkom 1080,00 kn; za rane prijave do 15.11.2019. cijena je 945,00 kn;
Cijena paketa bez noćenja je 872,00 kn.

NAČIN PLAĆANJA

Da bi rezervirali svoje mjesto na radionici potrebno je prijaviti se putem dolje priloženog obrasca, a mi ćemo vas kontaktirati.
Navedeni iznos moguće je platiti putem transakcijskog računa ili u gotovini.

*Organizator zadržava pravo otkazivanja radionice ukoliko se ne skupi dovoljan broj polaznika. Sedam dana prije početka radionice svi prijavljeni polaznici dobit će obavijest putem kontakt maila o potvrdi (ili otkazu) održavanja radionice.

PRIJAVA

  Suglasna/an sam sa svim uvjetima ove Prijave

  VAŠI VODITELJI

  Andrea Vidmar

  Dugogodišnji terapeut i certificirani business i life coach (NLP, Wingwave®, ThetaHealing®).
  Andrea svojom prekrasnom energijom i nježnim pristupom dira u srce i dušu svojih polaznika i klijenata te im daje krila da se razvijaju, rastu i dišu u ljubavi. Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi preko deset godina gdje je kroz godine ostvarila petnaest praktičarskih i devet instruktorskih certifikata, a 2014. godina bila je i „teacher assistant“ na seminarima Vianne Stibal (osnivačice tehnike). Više o Andrei…

  Martina Sommer Akmačić

  Certificirani edukator i coach (NLP, Wingwave® i ThetaHealing®)


  U potrazi za Svjesnošću i onoj najdubljoj iskri kreativnosti i ljubavi u nama, voli akciju i druženje, a napose voli otkrivati to prekasno svjetlo koje svijetli u svakom od nas. Više o Martini…

  Ana Mlinar Vikario

  Certificirani NLP Praktičar


  U potrazi za Važnim stvarima, živi nomadski život, voli ljubazne ljude i vjeruje u osnaživanje žena. Kako Ana voli reći: „U životu sam do sada iskušala razne karijere, ali strast za spoznajom Važnih stvari i svjesnost snage koju posjeduje ženska energija ostale su nepromijenjene.“ Više o Ani…

  Mirjana Jana Biščević

  Terapeut, aromaterapeut i certificirani coach (NLP, Wingwave®, ThetaHealing® i aromaterapeut)


  Kako i sama često voli reći Jana ima beskonačan entuzijazam gdje upotrebom brojnih vlastitih iskustava i znanja nadahnjivati druge kako bi uvidjeli da su pozitivne promjene moguće i da za promjenu nikad nije kasno. Više o Jani…