Radionica ZAKONI PRIVLAČENJA

MOĆ DA POMOGNEMO SEBI I
USPJEŠNO OSTVARIMO ŠTO ŽELIMO JE U NAMA

Odgovor kako da to napravimo leži u Zakonima privlačenja

 

Kada nam nešto negdje ne ide, na jednom životnom području ili više njih, kada imamo neki problem i ne znamo kako da ga riješimo, kada se osjećamo nemoćni ili nevoljeni, kada znamo da bi mogli bolje, a ne ostvarujemo, odgovore možemo pronaći u Zakonima privlačenja.

Zakoni privlačenja su moćni jer nam omogućuju da shvatimo kako funkcioniramo mi i kako funkcionira svijet oko nas. Omogućuju nam i ukazuju na to kako da ostvarimo željenu promjenu.

Ukoliko čitate ove retke vjerojatno ste se osvjedočili o tome koliko ljudsko biće i život koji živimo može biti kompleksan i koliko nekad jednostavno „zaglibimo“ u nekim ostvarenjima. Rezultati i majstorstvo nad našim životima stižu čim počnemo primjenjivati naučeno o Zakonima privlačenja. Praksa i iskustvo na tom području je ono koje će nas dovesti do rezultata onog što želimo.

 

Ova radionica će vam dati uvid u:

ŠTO SU ZAKONI PRIVLAČENJA I KAKO FUNKCIONIRAJU

ŠTO je to što privlačimo u naše živote i ZAŠTO
kako je došlo do toga da u svojoj realnosti imamo to što nas okružuje

KAKO kreiramo
kako stvaramo i kreiramo i koji su sve načini djelovanja mogući

KAKO uspješno kreirati fizičku realnost koju želimo
načini i tehnike primjene zakona privlačenja i ostalih tehnika koje nam mogu pomoći promijeniti ono što ne želimo u ono što želimo

Još malo detalja…
Kroz sve gore navedene teme učit ćemo najviše o sebi i osvijestiti kako funkcioniramo. Pričat ćemo o Egu. Navikama. O neuroznanosti. O svjesnom i nesvjesnom djelovanju i zašto je ono bitno. Upoznat ćete i načine na koje djelujemo te kako smo stvorili sve što trenutno vidimo u svojoj realnosti. Zašto je bitno definirati što želimo i kako odrediti i postaviti ciljeve najbolje za nas. Učit ćemo i sve o zakonima privlačenja, o tome kako funkcioniraju i što nam donose kad ih primjenjujemo. Za kraj naučit ćemo i koji su to koraci Zakona privlačenja te kojim redom ih primjenjivati i zašto.

S obzirom da ste i vi glavni i najvažniji „sastojak“ ove radionice smjer u kojem ćemo se kretati i kreirati određuju između ostalog uvelike i vaši razlozi zbog kojih ćete se naći na ovoj radionici. Igramo se. Ozbiljno stvaramo sve što poželimo!

 

Kome je namijenjena radionica

Svima koji žele naučiti više o sebi i o tome kako funkcionira svijet u kojem živimo. Te svima onima koji žele promijeniti stvari koje ne funkcioniraju i ostvariti kvalitetan i uspješan život.

 

Cijena radionice: 350 kn
Plaćanje na radionici. Ili putem internet bankarstva.

 

Prijava

Prijaviti se možete putem obrasca u nastavku, telefona (+38598450023) ili maila (info@akademijasvjesnogzivljenja.com).
Prijave i rezervacija su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.

Molimo popunite obrazac za prijavu.

    *obavezna polja

    Ostvarite sve što poželite. Naučite sve o sebi i Zakonima privlačenja.

    Vidimo se!