Proljetno čišćenje


Proljetni detox. Rasstresi stress.

Ovog proljeća počisti puno više od svog ormara.

 

Jel’ i vas uhvatio ovih dana poriv za čišćenjem?

Nekako, čak i kad imamo hrpu obaveza i kad nemamo vremena, taj neki nesvjesni i nedefinirani poriv za čišćenjem u proljeće dolazi prirodno, zar ne? Svjesni pritiska vremena i poduže “to do” liste i svega što se oko nas događa možda ponekad, sjednemo na kauč i čekamo da nas napad prođe.

No ponekad se primimo posla. Jer nakon dugih zimskih dana gdje vrlo često skupimo svašta ponešto. I ono što nam treba i ono što nam ne treba. U proljeće uvijek nekako odlučimo to nešto i počistiti. Dobijemo taj neki neobjašnjiv nalet energije pa čistimo ormare ili bar mijenjamo odjeću zimsku i proljetnu/ljetnu. S veseljem peremo i spremamo zimske jakne jer napokon ne moramo imati sto slojeva odjeće kad izlazimo van. Pozdravljamo sunce i promjene u prirodi. Iako smo u gradu ispod bezbroj slojeva smoga, proljeće se jednostavno osjeća u zraku.

Čistimo ponekad i više od ormara.

Neke druge stvari dođu na red. Tipa, odricanje od nečega! Najčešće slatkog u doba korizme ili možda jednostavno iz potrebe da malo manje jedemo i da se počnemo laganije hraniti. I opet tu nas podržava priroda s novim izdancima i prepunim štandovima na placu.

Proljeće je uvijek lijepa prilika za novi početak.

Za rast. Jer ne čistimo samo ormare i naš organizam na fizičkoj ravni. Imamo priliku počistiti i navike. Možda čak i neke stare emocije il’ poneko uvjerenje. Npr. promijeniti lošu naviku prehrane i zamijeniti ju boljom. Jer i izbor hrane je potpuno drugačiji i puno veći nego za vrijeme zime, pa smo i tu podržani. Ili možda odlučimo baš ovog proljeća mijenjati naviku brige. Jednostavno se nesvjesno, zbog boljeg i ljepšeg vremena, počinjemo osjećati bolje. Rasterećeniji smo. Nekako smo slobodniji u proljeće više nego zimi. Imamo osjećaj da se možemo slobodnije kretati pa samim time, nesvjesno slažemo prilike za otvaranje novih situacija, izazova, događanja.

Jer osjećamo se dobro pa privlačimo dobro.

Zato osvijestite malo što se događa ovog proljeća. Dozvolite si avanturu čišćenja. Počistite više od ormara. Primijetite čega se imate prilike riješiti, a ne koristi vam. Što vam trenutno dolazi od situacija i ponuda u susret? Što vas zove da napravite? Što vas mami i vrti vam se po mislima? Iskoračite hrabro. Molim obavezno i mudro. Samo bez nepotrebnih vratolomija. Onako lijepo sa Sviješću i polako. Zašto ne? Ništa ne možete izgubiti, a dobiti možete puno.

Zagrljaj

 

 

Sve je lakše uz wingwave® metodu. Wingwave® metoda vas može osloboditi stresa, anksioznosti, nervoze. Zatim negativnih emocija kao što su strahovi, brige i brojnih drugih negativnih emocija koje vas ponekad koče u određenim životnim prilikama.

Uz wingwave® metodu lakše mijenjamo i utječemo na uvjerenja koja nas kontinuirano dovode do slijepih ulica.

Wingwave® je tu za vas. Probajte!

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)