Možemo li živjeti prema Božanskom planu?

Naravno da možemo, samo si trebamo dopustiti!

Da bi nešto kreirali znamo moramo imati cilj odnosno razrađenu strategiju i plan po kojem ćemo chekirati i mjeriti jesmo li ostvarili svoje ciljeve.

Već neko vrijeme radim “izvan sistema” i uobičajenih okvira i kao i svi ljudi izvan okvira i ja imam plan koji je sada malo fleksibilniji i mekši od onih koje sam slijedila unutar okvira i korporacija al ne mogu da si pomognem i da se ne pitam “Može li i bolje?”.

Jer iako je sada u mom životu puuuuuuno ljepše i zabavnije i kreativnije nego što je bilo biti dio korporacije. Znam da može biti još lakše i još ljepše i u još više boja. No za nove boje valjalo bi odbaciti i ove preostale okvire kojih se držim. Pa se umaram opslužujući planove i ciljeve koje sam si zadala. A zaboravljam da akcijom, fizičkom akcijom u službi čovjeka možemo puno manje nego da si dopustimo odmor prepuštanje pa čak i zabavu. Jer ne biste vjerovali naše unutrašnje biće i ono Božansko u nama zna naše planove i zna kako da ih ostvarimo na najlakši mogući način. Kad se odmaramo povezujemo se s unutarnjim Sebstvom i čujemo taj Božanski glas koji nam šapće i unosi energiju u nas i mi bivamo inspirirani za akciju i tada nas doseg kroz inspiriranu akciju biva jači. Doseže dalje i dulje. Zvoni onim autentičnim ja. Kada si dopustimo da djelujemo iz inspiracije tada srećemo ljude koje baš trebamo, situacije nam idu na ruku, sve je lakše. Kad vidimo i osjetimo ljude koji se vode tim načinom i energijama odmah ih prepoznajemo. Odmah ih volimo. Zaljubimo se u ono što rade i kako to rade, a da ni sami nemamo poima zašto.

Dok neki to uistinu žive. Drugi se pitaju kao ja – “A baš bih mogla!”…jer moguće je…a neki jednostavno okreću glavu i odmahuju rukom govoreći – “Znaš li ti koliko ja imam posla da bi se bavila tim glupostima?”. I to je ok. Takvi će uvijek imati ozbiljnog posla jer to je njihova realnost.

A vi? Ako i među vama ima takvih koji se pitaju – “Može li bolje?”… idemo hrabro zakoračiti u nepoznato. Idemo napokon na taj odmor. Posebno sada u vrijeme eklipsi i svih drugih značajnih astroloških kretanja. Vrijeme je za odmor i akciju iz inspiracije.

Zagrljaj

Martina

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)