Mladi Mjesec * Vrijeme planiranja

 

Kad god nam mladi Mjesec stidljivo ukaže svoje lice na nebu, vrijeme je za planiranje. Sadnju ideja i onoga što je potrebno da bi podržani Mjesecom i njegovom podržavajućom energijom, lakše ugledalo svjetlo dana.

Stoga, danas, cijeli dan, ali i slijedećih par dana, računajte na podržavajuću energiju mladog i novog Mjeseca za kreiranje novih planova. S obzirom da je ovo prvi mladi Mjesec u godini složite za početak, okvirni plan za cijelu 2018. godinu, a onda ga polako razrađujte.

 

#FirstThingsFirst

Za početak na prvo mjesto stavljamo sebe i svoje osobne potrebe. Ono što si želimo već dugo, a nikako da dođe na red. Ne zaboravite na zadovoljstva koja očekujete, avanture, vrijeme za opuštanje, vrijeme koje će tijekom sljedećih mjeseci i dana pripadati samo vama… tijekom kojeg ćete generirati samo sreću, radost i veselje.

Naime, ovo je stavka koju nikako ne želite izostaviti iz vlastitog plana. Jer da bi uopće bili sposobni funkcionirati u procesu davanja i primanja, pa onda i započeti proces i dati drugima „nešto“. Prvo „to nešto“ želimo ostvariti sami sa sobom. Zato jer je svjesno kreiranje radosti, zadovoljstva, ljubavi sami sa sobom i iz sebe, nužno da se ne bi u životu osjećali razočarano i odbačeno. Jer … “nitko nas ne voli, ne poštuje, sve je dosadno i monotono, nemamo vremena ni za sebe ni za život“… To je/su premise koje više ne funkcioniraju. Te smo priče prožvakali toliko puta i toliko ih puta nesvjesno odabirali da su već poprilično i dosadne. Vrijeme je za nove – Svjesnije priče. Uspješne priče. One koje sami odabiremo.

Da bi uspješno funkcionirali za početak je potrebno uključiti se u izvor. Izvor koji se nalazi u nama samima. Odlučiti što želimo. Staviti to na papir, ovako kao sada u ovaj godišnji plan i ne zaboraviti se puniti onim što sami odaberemo, a smatramo da nam najviše nedostaje. Zato unesite to vrijeme koje želite provesti sa sobom. Unesite u plan KAKO ga želite provesti. I ono što bi bilo jako dobro da unesete i razlog ZAŠTO želite baš to što ste napisali.

Planove možemo slagati i virtualno, zamišljajući, vizualizirajući… nije uvijek nužno pisati. Moguće je ponekad za neke stvari pomisliti, vizualizirati, osjetiti. I to će biti dovoljno. No ponekad nam, misli bježe, pa je dobro uloviti ih, usidriti u zemaljskoj ravni, ne bi li se lakše i brže manifestirale. Znate ono kad kažu „Zapisano je, tako će bit“. Neka bude točno onako kako ste zapisali i možda još malo bolje.

Veselo planiranje!

Zagrljaj

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)