Martina Sommer Akmačić

Certificirani edukator i coach (NLP, Wingwave i Theta Healing)
U potrazi za Svjesnošću i onoj najdubljoj iskri kreativnosti i ljubavi u nama, voli akciju i druženje, a napose voli otkrivati to prekasno svjetlo koje svijetli u svakom od nas.

Akademiju Svjesnog Življenja pokrenula sam iz jednostavnog razloga. U današnje vrijeme nužno je osvijestiti tko smo, od čega smo sazdani, što je to što nas okružuje i što nam se to događa (koji vjetrovi pušu i kamo nas vode) i Svjesno usmjeriti svoju brodicu u željenom pravcu te znati i vjerovati da ćemo tamo i stići.

 

Živimo u doba stresa, nedostatka vremena i potrebe da pronađemo sebe i svoj put. Portal Akademija Svjesnog Življenja zamišljen je kao vrsta modernog vodiča i prijatelja kojem se s povjerenjem možete obratiti i pronaći odgovore na svoja pitanja.

 

Osim tekstova i drugih materijala koji će vam nadam se pomoći na vašem životnom putu možete zajedno sa mnom upoznati sebe na razne načine putem radionica ili jednostavno putem individualnih ili grupnih treninga vježbati metode i tehnike koje će vam pomoći u rješavanju vaših privatnih i/ili poslovnih izazova.

 

I kod treninga su stvari jednostavne. Jednako kako vodimo brigu o kulturi tijela bilo vježbajući bilo pazeći na prehranu…jednako tako moramo voditi brigu i o svojim emocijama i o mislima. Jer sve smo to mi. Cjelina. Zanemarujući jedan od segmenata onesposobljujemo se na nekom od područja bilo fizički, bilo emotivno, bilo mentalno. A provoditi da tako kažem kulturu emocija i misli odnosno vježbati usmjeravati svoje emocije i misli jednako je kao i vježbati tj. trenirati svoje fizičko tijelo da bi ostali u formi i bili sposobni djelovati na fizičkom planu. Potrebno je izdvojiti samo malo vremena. Usvojiti nove tehnike vježbanja i život vam se prestaje događati i iznenađivati vas. Vi postajete Svjestan kapetan svog broda koji zna zašto i gdje ide te kako ostvarivati sebe.

 

Na svom desetogodišnjem putu samorazvoja rješavajući i svoj najveći izazov – zdravlje, susrela sam se i usvojila brojne tehnike i metode koje nam pomažu u detektiranju toga što smo – tko smo, što činimo i kako možemo usmjeriti svoja ponašanja u smislu ostvarivanja učinkovitijih rezultata. Znači učenja kako biti uspješan i zadovoljan. Kako ostvariti samopouzdanje, osvijestiti vlastite vrijednosti, ljubav prema sebi i drugima, ovladati sobom i vremenom te ostvariti tako potreban Mir i Ravnotežu.

 

Kvalifikacije i certifikati

 

 

Wingwave® Coach (Besser-Siegmund_Institut GmbH, Hamburg; NLP & Coaching Akademija, Nada Kaiser, PhD)

ThetaHealing® Practitioner (THINK® Theta Healing Institute of Knowledge)

NLP Practitioner (DVNLP- Njemačko udruženje za NLP, IN – International NLP Institutes Berlin; NLP & Coaching Akademija, Nada Kaiser, PhD)

 

Tehnike koje koristim:

Ostvarite svoje pune potencijale!

I ne zaboravite…Život je poklon! Otpakirajte ga odmah!

Zagrljaj

 

Martina

 

Nazovite! Pitajte! Odgovaram u najkraćem mogućem roku.

Telefon: +38598450023

e-mail: info@akademijasvjesnogzivljenja.com