Čoko coaching uz Wingwave® metodu

 

Čokolada naša svagdašnja

Svi smo mi ovisnici o čokoladi. Možda neki malo više, a neki malo manje. Bilo kako bilo, toliko je čarobna da joj jednostavno nije moguće odoljeti. Još nisam čula za osobu koja je fruknula nosom kad su joj ponudili taj slatki užitak. A vi?

Upravo zbog njezinog čarobnog utjecaja na naša čula i zbog njezine neodoljivosti ponekad jednostavno malo pretjeramo s njezinim konzumiranjem. Ima nekad i situacija kada se nađemo uhvaćeni u njezinom čokoladnom zagrljaju i količine koje si dozvoljavamo konzumirati tokom dana budu u najmanju ruku sumnjive. Ono kad uvučeš glavu u ormar i ne izlaziš van dok ne potamaniš teglicu Nutele. Ili pak kreneš samo s jednom kockicom čokolade pa završiš s praznim omotom u rukama. U takvim trenucima možda i pomislimo – jesam li ja to ovisan o čokoladi? Slatkom? Mogu li bez čokolade i slatkog? Ako je odgovor “da” na prvo i “ne” na drugo pitanje, često nam prođe kroz glavu da ćemo poduzeti nešto po tom pitanju. A onda…

Vjerojatno ste se s vremena na vrijeme i probali riješiti te slatke čokoladne napasti… Al’ eto uvijek se nešto drugo ispriječilo, pa ste samo nastavili svojim čokoladnim putem… Uostalom, tako je neodoljiv i sladak. Zar ne?

Pogledajte koliko je jednostavno, svesti čokoladni nazivnik na najmanju moguću mjeru. Umjereno uživati u njezinim blagodatima, a svejedno ne pretjerati. I sve to uz znanstveno dokazanu Wingwave® metodu.

Wingwave coaching – čokoladni coaching – prvi dio*


Izvor: Live Demo; trener i tvorac Wingwave® metode Cora Besser-Siegmund; Wingwave coaching; Studeni 2012; Brighton; VB; Prvi dio.
Source: Live Demo by Cora Besser-Siegmund and a participant of the wingwave-training in November 2012 in Brighton, UK. This is part 1.

Wingwave coaching – čokoladni coaching – drugi dio*


Izvor: Live Demo; trener i tvorac Wingwave® metode Cora Besser-Siegmund; Wingwave coaching; Studeni 2012; Brighton; VB; Drugi dio.
Source: Live Demo by Cora Besser-Siegmund and a participant of the wingwave-training in November 2012 in Brighton, UK. This is part 2.
*Sva prava pridržana Cora Besser-Siegmund; Besser-Siegmund Institut, Hamburg; https://wingwave.com.
All rights reserved to Cora Besser-Siegmund; BesserSiegmund Institut, Hamburg; https://wingwave.com.

Zato ako se želite riješiti čokoladne napasti i svesti ju na razumnu mjeru probajte Wingwave® metodu.

Kome je namijenjena Wingwave® metoda?

Svima koji se žele riješiti neke vrste navika, stresa ili mini-trauma, neugodnih i negativnih emocija i uvjerenja koje ih blokiraju. Posebno je korisna ljudima koji žive u situacijama povećanog stresa kao primjerice vrhunski profesionalci i manageri u bilo kojem području, sportaši, umjetnici, javne osobe.

Tko su tvorci Wingwave® metode?

Tvorci i osnivači Wingwave® metode su Cora Besser-Siegmund i Harry Siegmund. Diplomirani psiholozi i psihoterapeuti koji već dvadeset i više godine u Hamburgu vode Institut Besser-Siegmund i koriste blagodati učinka Wingwave® metode.

Kako se prijaviti na čoko coaching?

Martina Sommer je certificirani Wingwave trener od strane
Besser-Siegmund instituta. Ukoliko želite dogovoriti individualni
termin ili jednostavno želite još dodatnih informacija o
Wingwave® metodi kontaktirajte nas na +38598450023 ili
pošaljite upit na:

 

    Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)