Blue Moon

 

Blue Moon je stigao. Iako je ovo drugi puni Mjesec u Siječnju, što baš i nije uobičajeno, tek smo počeli s Mjesečevim mjenama za ovu godinu. Možemo reći da je prvi Mjesečev krug završio. Ukoliko ste odradili planiranje na prvi Mlađak u godini 16.1. bilo bi zgodno vidjeti i samo lagano primijetiti kako se stvari razvijaju. Bez kritike i prosuđivanja onako, pomalo ljubavno i kroz igru.

Danas bi bilo dobro vraćati se sebi, uzemljavati se. Najbolje kroz neku fizičku akciju usmjerenu na ostvarivanje vaših želja i planova. Ako to možete sami sa sobom, kroz Svjesno djelovanje još bolje. Danas naime svakako nije vrijeme za gubljenje energije na „borbe“ bilo kakve vrste, čak i one unutrašnje (tipa brige i sl.), jer je najvjerojatnije da će nas takve situacije samo izbacivati iz takta.

NASA piše kako je ovaj puni Mjesec poseban iz tri razloga. Jedan smo već naveli radi se o drugom punom Mjesecu u Siječnju, a kad se tako nešto dogodi onda je taj drugi puni mjesec svima poznat pod nazivom Blue Moon. Također u NASAi spominju da je ovo jedna od rijetkih situacija kada je Mjesec bliže Zemlji u svojoj orbiti pa je veći i 14% svjetliji od uobičajenog. I naravno taj Super Blue Moon će proći kroz Zemljinu sjenu te će na taj način biti vidljiva potpuna pomrčina Mjeseca ili ti ga Eklipsa. I dodatno će poprimiti crvenkastu boju što nam je svima poznato kao „krvavi mjesec“.

I tako kad god su u pitanju Eklipse i pomrčine, onda su uvijek na snazi Tama, Mrak i Sjene te sve ono što je skriveno i što se nalazi u nekom nesvjesnom dijelu nas samih. Isto tako na snazi su i snažne podržavajuće energije jer su otvoreni energetski Portali i moguće je odabrati i inicirati Promjenu u nama.

Kada nesvjesno izlazi na površinu nikad nije ugodno. Jer odjednom postajemo svjesni neke iluzije u koju smo vjerovali. No zato je tu uvijek prisutan Zakon slobodne volje. Pa uvijek i u svako doba, možemo izabrati novi početak ili promjenu pa tako recimo baš ovog Plavog Mjeseca kroz Svjesnost odabrati napredak, uspjeh, radost i sve što nam je u ovom trenutku potrebno.

Zato birajte danas mudo i ljubavno.

Zagrljaj

*Za one koji bi htjeli potaknuti promjenu evo par savjeta za danas

 

Sve o pomrčini pogledajte na službenim stranicama NASAe

Snimka pomrčine

Ako ti se svidio ovaj tekst, slobodno ga podijeli :)