Ana Mlinar Vikario

Certificirani NLP Practitioner
U potrazi za Važnim stvarima, živi nomadski život, voli ljubazne ljude i vjeruje u osnaživanje žena.

Za Akademiju Svjesnog Življenja počela sam pisati jer je platforma, prijatelj i savjetnik kakvog bi voljela da sam i sama imala prije 20+ godina, u periodu kada sam svjesno zaronila u novu dimenziju sebe i započela put svjesnosti.

Dugogodišnje prijateljstvo i uzajamno poštovanje s Martinom igraju veliku ulogu u mome svakodnevnom životu pa mi i pisanje za Portal koji je ona osmislila predstavlja čast i laskavo je priznanje našem razumijevanju. ASŽ mi omogućuje artikulaciju gomile promišljanja i tema kojima se bavim, a koje godinama postaju sve kompleksnije ili jednostavnije.

U životu sam do sada iskušala razne karijere, ali strast za spoznajom Važnih stvari i svjesnost snage koju posjeduje ženska energija ostale su nepromijenjene.

Važne stvari su, za mene, prije svega razumijevanje različitih vrijednosti koje oblikuju moj život i način na koji ga plešem. Razumijevanje tuđih gledišta i porijekla njihovih vrijednosti. Važnost povjerenja koje moramo imati u Život i način na koji kreiramo svoju stvarnost.

Javite nam se sa svojim Važnim stvarima, bit će mi zadovoljstvo raditi s vama na osvještavanju vašeg fizičkog i emocionalnog carstva.

S ljubavlju,

Ana