Akademija svjesnog življenja

Priča o Svjesnosti…ona koju stvaramo i kreiramo sami, baš onako kako smo željeli.

Svjesnost nosi promjenu!

Svjesnost unosi promjenu u način življenja naših života, oslobađa nas od navika koje nas drže u zlatnom kavezu. A navike su naše i kavez je naš. Pa tako nas svjesno življenje može osloboditi od lanaca kontrole, strahova, agresije i bjesova, perfekcionizma, drame, depresije…

Svjesnost nas okreće Sebi!

Svjesnost nas oslobađa od fokusa na sve što je izvanjsko i materijalno i sve što nas okružuje, a usmjerava nas na naš izvor, intuiciju, ono što mi u stvari jesmo. Ukratko oslobađa nas od onih situacija kada mislimo da je drugima ljepše i jednostavnije u životu jer oni imaju ono što mi nemamo. Također nas oslobađa od iluzije da je život tamo negdje vani. Da je sreća i radost u povećanju plaće koju još nismo dobili, unapređenju na poslu, novom partneru jer ga nemamo ili ovaj kojeg imamo je prelijen, samoživ, orijentiran na druge stvari, a ne na nas i sl.

Svjesnost donosi usklađenje!

Svjesnost osim vraćanja fokusa na sebe i oslobađanja od gore navedenih situacija donosi i tako potrebno usklađenje muškog i ženskog principa. Uklanja vibru mržnje i nesnošljivosti te vibru nemoći. Svih onih situacija kada smo se osjećali glupo i nevoljeno.

Vrijeme je Svjesnosti!

Vrijeme je novog doba. Vrijeme je Svjesnosti. Vrijeme je za malo više ljubavi. Jer Svjesnost je prihvaćanje, mir, ljubav, jednostavnost, fokus na nas same i sadašnjost. Svjesnost je onaj osjećaj kada prolazite kroz život, dok se oko vas dešavaju stvari koje bi vas prije izbacivale iz cipela, a vi ste sada mirni. Koje bi vas bacale u depresiju ili uvlačile u bijes. A vi sada odmahujete rukom. Prihvaćate. Idete dalje. Svjesnost je sastojak koji pretvara sve te situacije u kojima nismo voljeli sebe, a toga nismo bili svjesni, u situacije gdje se osjećamo u miru, opušteno i voljeno.

Dopustite da se dogodi i vama!

Postanite svjesni stvaralac svoje stvarnosti!